Sanjski cilji in forma svetovnega razreda: Gündogan se pri Cityju dela nenadomestljivega

Comments · 453 Views

Sanjski cilji in forma svetovnega razreda: Gündogan se pri Cityju dela nenadomestljivega

Ilkay Gündogan gori – in še kako! Nogometni dresi za otroke  Po zmagoviti tekmi proti Leeds Unitedu pred enim tednom je 32-letnik zdaj spet dvakrat zadel. Proti Evertonu je skoraj sam usmerjal igro Cityja kot kapetan v svojem 300. nastopu za Manchester, najti ga je bilo povsod na igrišču in je s svojim umetniškim uvodnim golom poskrbel za pravi vrhunec sezone za navijače.

Trajalo je le dve minuti in Gündogan je imel vse razloge za ponovno slavje. Tokrat pa ne kot spreten eksekutor, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti ampak z natančnim predložkom Erlinga Haalanda, ki je z glavo zadel za 2:0. Za Nemcem je bilo že nadvse uspešno nedeljsko popoldne. A še vedno mu ni bilo dovolj: v drugem polčasu je dokončno kronal svojo predstavo in sanjsko zabil prosti strel z 18 metrov v levi zgornji kot.

Ni presenetljivo, da je bil Gündogan po tekmi imenovan za "igralca tekme", saj je bil proti Leedsu. Tretji naslov prvaka v nizu je zdaj v rokah Cityja. Zahvaljujoč Gündoganu, ki je ravno v času konca sezone v absolutni formi svetovnega formata in je trenutno nepogrešljiv za trenerja Pepa Guardiolo.
"Vedno kaže svojo kakovost, svoj pomen za ekipo in svojo predanost vsem nam in klubu. Proti Leedsu je bil odločilni igralec,Nogometni dresi za otroke  tudi danes. Zmore vse in vse dela dobro," je bil navdušen po žrebu. .

Celo legenda ManUnited Roy Keane se je komaj pomiril, ko je videl uvodni gol Gündogana: "Briljanten zaključek, sijajen gol. Prvi dotik je fantastičen, drugi pa, moj bog, čutim kolk, ko ga vidim. Kaj za gol. "

Poleg napadalca na gol Haalanda in čarobnih del Kevina De Bruyneja se pogosto zanemarja pomen Gündogana kot motorja in vodje mestne ekipe. Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  Ni neobičajno pozabiti, da 32-letnik od prihoda v Manchester leta 2016 v bistvu daje rezultate na najvišji ravni.

Comments