Ten Hag pravi, da Manchester United ne bo spremenil strategije proti Forestu

Comments · 201 Views

Ten Hag pravi, da Manchester United ne bo spremenil strategije proti Forestu

Menedžer Nogometni dresi Manchester United Erik ten Hag je v torek dejal, da kljub nedavnemu porazu Uniteda doma proti Fulhamu ne nameravajo spremeniti svoje običajne forme, ko se bodo v sredo v petem krogu pokala FA pomerili z Nottingham Forestom. Fulham je konec tedna z zmago z 2:1 na Old Traffordu zabeležil prvo zmago v Premier ligi po več kot dveh desetletjih. Zaradi poraza je United na šestem mestu, za četrto Aston Villo zaostaja osem točk.
Otroški Nogometni dresi United je v lanski finalni tekmi pokala FA na Wembleyju izgubil z 2:1 proti večnemu tekmecu Manchester Cityju. Manchester United v sredo zvečer gostuje pri Nottingham Forestu pri City Groundu. "Januarja in februarja smo bili neporaženi, a izgubili eno tekmo. Vemo, da je bila to slaba predstava in poraz," je novinarjem povedal Ten Hag. "Želimo ostati na vsaki tekmi. Jutri moramo zmagati. To ne spremeni našega pristopa - to velja za vsako tekmo. "Gledam na današnji dan in zavezani smo razvoju ekipe in poskušamo zmagati na vsaki tekmi. Veselimo se dolgoročnejšega razvoja. "
Nogometni dresi komplet Nizozemec je pozval k potrpežljivosti z mladimi igralci, kot so Kobe Mainu, Alejandro Garnacho in Omari Forson. "Oni (mladini) potrebujejo čas, vendar morajo tudi vedeti, da na najvišji ravni nimaš veliko časa," je dejal Ten Hag. "To je paradoks. Dal jim bom čas, ker verjamem v te igralce. " Ten Hag je podprl tudi brazilskega krilnega igralca Anthonyja, ki so ga pred kratkim povezovali z odhodom iz Manchester Uniteda, pri njegovih prizadevanjih za vrnitev v začetno enajsterico po slaba forma. Deset čarovnic je bilo Anthonyjev trener med njegovim časom pri Ajaxu iz Amsterdama. "Iz preteklosti vem, da je neustavljiv. Je eden najhitrejših igralcev na prvih 10 jardov. Ko bo igral to igro, bo odličen," je dejal. "Verjamem, da bo to storil v prihodnosti ... Je zelo odporen in ima veliko osebnosti. Boril se bo nazaj. " Ten Hag je dejal, da lahko vezist Casemiro sodeluje v igri ekipe Forest. "Bil je na voljo. Krvavel je, zato je moral oditi (proti Fulhamu)," je dejal Ten Hag.

Comments