Liverpool 2-1 Brighton: Spelarbetyg när Reds säkrar comeback-seger

Comments · 148 Views

Liverpool 2-1 Brighton: Spelarbetyg när Reds säkrar comeback-seger

Billiga Fotbollströjor - Liverpool tog sig till toppen av Premier League när de kom bakifrån för att besegra Brighton Hove Albion med 2-1 i söndags. Gästerna tog en chockledning med bara 87 sekunder kvar när Danny Welbeck slog in briljant vid Kop-slutet. , mål från Luis Diaz och Mohamed Salah i varje halvlek säkerställde att de röda vann sin första seger över Seagulls på Anfield sedan 2019.
Fans inne på Anfield hade knappt kommit in på sina platser när Brighton bevisade att de var redo att ge Liverpool ännu en obekväm eftermiddag på sin egen gräsmatta. Bara 87 sekunder hade förflutit när bollen satte sig upp vänligt för Danny Welbeck vid kanten av Kop-end-rutan och han slog en underbar förstagångsavslutning i hörnet. Till deras förtjänst svarade Liverpool bra och satte snabbt Brighton under press och skapa en rad chanser bara för att omintetgöras av dålig avslutning.
Liverpool tröja 2024, sju av deras skott kom från Mohamed Salah, vars värsta miss kom när han sprängde över från nära håll på volley. De röda belönades dock så småningom när bollen bröt mot Luis Diaz i rutan efter att Joel Veltman misslyckades med att rensa och han producerade ett okonventionellt avslut för att jämna ut saker.
Fotbollströjor med tryck Liverpool fortsatte i ungefär samma veva i andra halvlek, och kanske hade blivit frustrerad om Brighton hållit ut lite längre. Men med 65 minuter på klockan såg ett ögonblick av ren klass från Alexis Mac Allister honom plocka ut Salah i rutan, och egyptiern tog en avslutning hem. Trots flera presentabla möjligheter kunde de röda inte lägga till en tredje, men de såg av sig en nervig avslutning för att säkerställa att tre viktiga poäng säkrades.

Comments